Urmareste comanda Urgent Cargus

Cartile din aceasta categorie au fost publicate de catre echipa Goldbooks

 • Destinat sa Domnesti De ce numesc oamenii această carte „o gură de aer proaspăt“?Descoperă secretul de a domni peste orice adversitate, lipsă și obicei distructiv care te limitează în a experimenta succesul, împlinirea şi victoria de care ai fost destinat să te bucuri. 

  49,00 lei
 • Razboi Spiritual Menţionează doar cuvintele „război spiritual“ şi mulți oameni se vor gândi la lupte înverșunate cu diavolul. E adevărat că Satan încearcă să atace prin boală, depresie sau conflicte, însă Dumnezeu nu vrea ca noi să luptăm până la extenuare în acest război. Cuvântul lui Dumnezeu ne învaţă, mai degrabă, să ne odihnim.

  25,00 lei
 • Un singur lucru - să stai la picioarele lui Isus şi să petreci timp cu El. Acest devoțional de 31 de zile te va ajuta să faci exact acest lucru, punând astfel o bază solidă pentru viața tade credinţă. De asemenea, vei afla răspunsul la tot felul de probleme cotidiene, cum ar fi: sănătatea, întregireași protecția din perspectiva Cuvântului lui Dumnezeu.

  8,00 lei
 • Peste 1 milion de exemplare in limba engleza vandute Imbunatatita si usor de citit    "Vindecand bolnavii" este recunoscuta in intreaga lume ca fiind o carte clasica moderna despre vindecarea divina. T.L. Osborn a fost martorul vindecarii miraculoase a multor multimi de oameni care au ascultat si au crezut in puterea invierii lui Isus.

  30,00 lei
 • DESCARCA PRIMUL CAPITOL Identitate prin Har Mesajul acestei cărți este unul puternic și plin de viață. Pe măsură ce descoperi cine ești în Hristos și accepți ceea ce Dumnezeu spune despre tine, vei fi capabil să mergi din putere în putere, din victorie în victorie, experimentând în fiecare zi viața din belșug.

  24,00 lei
 • Sănătate și Împlinire prin Cina Domnului Această carte trebuie citită de toți cei care doresc să cunoască calea rânduită de Dumnezeu pentru a primi sănătate și împlinire.

  13,00 lei
 • Miracolul tau este in gura ta! Îl vei vedea pe Dumnezeu așa cum este El cu adevărat, prin intermediul a două istorisiri captivante din Vechiul Testament, pline de adevăruri puternice ale noului legământ.

  13,00 lei
 • Viata din abundenta - un mesaj prezentat in sute de natiuni ale lumii Cartea Viata din abundenta iti prezinta intr-un mod biblic cum vrea Dumnezeu sa te binecuvinteze fizic, spiritual si material.

  30,00 lei
 • În această lume în care totul se desfășoară în ritm rapid, în care multe lucruri încearcă să ne atragă atenția, Isus ne spune că avem nevoie doar de un singur lucru – să stăm la picioarele Lui și să Îl lăsăm să ne slujească prin Cuvântul Său.

  49,00 lei
 • Rugăciunea de protecție Dumnezeu ne-a dat o rugăciune puternică de protecție - Psalmul 91 - prin care noi și familiile noastre putem găsi siguranță și eliberare din fiecare capcană a dușmanului.

  35,00 lei
1 - 10 din 10 produse