Urmareste comanda Urgent Cargus

Carti Heidi Baker

Heidi si Rolland Baker au fondat IRIS Global in 1980 - o lucrare de slujire crestina indreptata catre Asia. In 1995 s-au indreptat catre cea mai saraca tarii a lumii la acel moment - Mozambic. Acolo au dus Evanghelia intr-un mod complet - intre copiii strazi, uitati de toti. Credinciosia lor a facut ca in mod miraculos o miscare de trezire sa se porneasca, atingandu-i pe adulti, pastori, biserici si apoi in toate cele 10 provincii ale tarii africane. Astazi, Heidi coordoneaza o lucrare complexa (scoli crestine, clinici medicale, orfelinate crestine, centre de evanghelizare, mii de biserici). Cateva dintre cele mai apreciate si citite carti semnate de Heidi Baker se numara Constransa de iubire si Invatand sa iubim. Pentru Heidi si Rolland, esenta Evangheliei este compusa din pasiune, dragoste si compasiune - folosind aceste lucruri, poti schimba lumea si poti transforma oamenii din jurul tau.

  • Invatand sa Iubim Povestea acestei carti cuprinde cinci ani din viata IRIS Ministries - o cursa cu suisuri si coborasuri, plina de miracole si nevoi coplesitoare. In aceasta naratiune sunt tesute invataturile lui Heidi Baker, care ne impartaseste din intelepciunea simpla si curata, dobandita in urma a 30 de ani de misiune si plantare de biserici.

    28,00 lei
  • Constransa de Iubire Daca esti pregatit sa renunti la un egoism supra apreciat de societatea superficiala in care traim, inseamna ca aceasta carte este pentru tine.

    26,00 lei
1 - 2 din 2 produse