Urmareste comanda Urgent Cargus

Carti T.L. Osborn

T.L. Osborn a fost un misionar evanghelist mondial, un om de stat, un invatator, un autor, un designer, un pianist si un administrator - insa cel mai bine a fost cunoscut pentru lucrarea sa de minuni, fata de milioane de oameni. A locuit alaturi de sotia sa Dr. Daisy Washburn Osborn in Tulsa, Oklahoma (SUA), incepand cu anul 1949. Impreuna au proclamat Evanghelia milioanelor de oameni din peste 90 de tari. La intalnirile la care era invitat se adunau intre 20.000 si 300.000 de oameni - de fiecare data, Dumnezeu isi confirma puterea cu miracole si semne nemaiintalnite. Cartea sa de capatai, Vindecand bolnavii, a fost vanduta cu succes inca din 1951 - doar in limba engleza au fost tiparite 1 milion de exemplare. Alte carti scrise de T.L. Osborn (Salvarea sufletelor, Planul de dragoste a lui Dumnezeu, Viata buna, Mesajul care functioneaza) reusesc sa incurajeze credinta oamenilor - aceste materiale sunt folosite in scoli duminicale si sunt utilizate la materiale de referinta pentru lideri si pastori din intreaga lume.

  • Peste 1 milion de exemplare in limba engleza vandute Imbunatatita si usor de citit    "Vindecand bolnavii" este recunoscuta in intreaga lume ca fiind o carte clasica moderna despre vindecarea divina. T.L. Osborn a fost martorul vindecarii miraculoase a multor multimi de oameni care au ascultat si au crezut in puterea invierii lui Isus.

    30,00 lei
  • Viata din abundenta - un mesaj prezentat in sute de natiuni ale lumii Cartea Viata din abundenta iti prezinta intr-un mod biblic cum vrea Dumnezeu sa te binecuvinteze fizic, spiritual si material.

    30,00 lei
1 - 2 din 2 produse