Urmareste comanda Urgent Cargus

Carti scrise de Bill Johnson

Bill Johnson este pastorul principal al Bisericii Bethel din Redding, California (SUA). Intreaga sa viata este construita in jurul unor valori simple, ancorate in Scriptura: Dumnezeu este bun, Nimic nu este imposibil, Sangele lui Isus a platit pentru toate lucrurile, Avem importanta. Bill calatoreste in intreaga lume pentru a-i incuraja pe credinciosi sa aduca Imparatia Cerurilor in lumea si in sfera de influenta a fiecaruia.

La GoldBooks.ro gasesti urmatoarele carti traduse in limba romana: Cand Cerul invadeaza pamantul (ghid practic pentru o viata plina de miracole), Gazduirea Prezentei Lui (Dezvaluirea Agendei Cerului), Ghid esential de vindecare (un manual pentru echiparea crestinilor in vederea rugaciunii eficiente pentru bolnavi - scris in colaborare cu Randy Clark), Fata in fata cu Dumnezeu.

Toate aceste carti sunt disponibile chiar acum pentru comanda, cu livrare rapida.

Fii incurajat de aceste invataturi legate de Evanghelia Imparatiei lui Dumnezeu si cu siguranta viata ta nu va mai fi la fel!

 • Cand Cerul Invadeaza Pamantul Intr-adevar, oamenilor le este posibil sa umble in domeniul divin, iar Cristos a venit sa ne arate calea. Daca ne redescoperim adevarata identitate pe care o avem in El, atunci putem incepe sa intram in promisiunile lui Dumnezeu

  32,00 lei
 • Gazduirea Prezentei Lui Aceasta carte vorbeste despre cum poti fi o persoana care gazduieste Prezenta lui Dumnezeu. Desi toti credinciosii au, evident, Duhul lui Dumnezeu inauntrul lor, exista mai mult care iti permite sa fii atat de plin, incat sa reversi Duhul Lui in lumea ta.

  35,00 lei
 • Ghid Esential de Vindecare Nimeni nu doreste sa fie bolnav, nici o persoana nu merita sa isi piarda sanatatea. Aceasta carte traieste alaturi de tine paginile intunecate din viata tale, momente unde medicii nu au raspunsuri. "Ghid esential de vindecare" vine in ajutorul tau cu cele mai potrivite solutii si metode care au trecut peste veacuri, a caror...

  30,00 lei
 • Fata in fata cu Dumnezeu Dacă intimitate cu Dumnezeu este ceea ce vă doriți cu adevărat, atunci această carte este pentru voi. Față în față cu Dumnezeu este o carte care găzduiește cuvintele călătoriei sale spre țara promisă, spre a fi persoana chemată de Dumnezeu să fie. Dumnezeu nu lucrează numai în viața acestui autor, ci lucrează în fiecare dintre noi. 

  31,00 lei
1 - 4 din 4 produse